Nem! Nem! Soha!


 
Közösség
 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kattintson rá!
free counters
 

 
Feltámadunk!

 
Elszakítva

Érdekes Újság (1920)

 
Ars poetica
 
Kiemelt hírek
 
Szavazás
Ki a kedvenc alkotód?

Ady Endre
József Attila
Kosztolányi Dezső
Kós Károly
Németh László
Nyirő József
Rejtő Jenő
Szabó Dezső
Tamási Áron
Wass Albert
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Szerinted melyik rendszerkritikus erő kerülhet a Syriza után kormányra?

Die Linke (Németország)
Jobbik (Magyarország)
LMP (Magyarország)
Nemzeti Front (Franciaország)
Ötcsillagos Mozgalom (Olaszország)
Podemos (Spanyolország)
Sinn Féin (Írország)
UKIP (Nagy-Britannia)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Zenék!

 
Számláló
Indulás: 2004-01-15
 
Cikkek

Mészárlással álltak bosszút Tito partizánjai

  2008.07.21. 00:33

A második világháború vége felé a jugoszláv partizánok úgy szállták meg ismét a Délvidéket, hogy közben közel 40 ezer ártatlan magyart mészároltak le. Ez volt Tito vérbosszúja. A Múlt-kor ma esti adásában azok az áldozatok és hozzátartozók szólalnak meg, akik csodával határos módon túlélték a poklok poklát, és 60 éven keresztül őrizték azt a szörnyű emléket, ami 1944 telén történt velük. Helyenként megrázó képsorok a Múlt-kor 2. évfolyamának 23. adásában.

Ceauşescu eszelős terve

  2008.07.21. 00:33

Egy demonstráció, melyet együtt jelentett be a rendőrségnek Csurka István és Mécs Imre. Egy eszelős terv, Ceauşescu településrendezési ötlete, ami ellen együtt tiltakoztak magyar és román "másként gondolkodók". Az első bejelentett ellenzéki tömegmegmozdulás 1956 óta, amelyet nem oszlatott fel az állampárti karhatalom. Húsz éve, 1988. június 27-én volt az erdélyi falurombolás elleni tüntetés a Hősök terén.

Diana Krausser történész: Új megvilágításban Brassó és Dracula

  2008.07.24. 14:09

A Háromszék napilap munkatársának segítségét kérte egy hatvan év körüli, történész végzettségű brassói szász kutató annak a Regesta Brassoviae megmentésének ügyében, amely a szász mellett rengeteg székely utalást is tartalmaz. A latin nyelvű dokumentumok többsége a Hunyadiak idejéből származik

Határon túli tragédiák-Kárpátalja, 1944

  2008.07.29. 17:54

"A málenykij robottal Sztálin célja a kárpátaljai magyar kisebbség rövid úton történő likvidálása és asszimilációja volt, a kínozva, családjuktól elszakított, betegségektől, járványoktól tizedelt, deportált kárpátaljai magyar fiatalok egyetlen bűnük magyarságuk volt. Ez egy sokkal brutálisabb esemény volt a Benes-dekrétumoknál, mert itt nem csak a kitelepítésről döntöttek, hanem a szovjet felső vezetés halálos ítéletet mondott a kárpátaljai magyarságra. "

Megdöbbentő! Antiszemita csehszlovák képeslapok

  2008.08.04. 16:07

Megdöbbentő képeslapokra bukkantunk a flickr nemzetközi képkereső jóvoltából. A képeslapokat cseh, illetve csehszlovák területen adták ki a századfordulótól az 1920-as évek elejéig. A lapok erősen rasszista és antiszemita grafikai elemeket tartalmaznak. Alább a teljes kollekciót megtekinthetik kedves látogatóink. Szerkesztőségünk természetesen maximális mértékben elhatárolódik a képeslapok tartalmától.

Márai Sándor: A hazáról és az államról

  2008.08.06. 00:20

"Hazaszeretetre nem tudlak megtanítani: őrült az, aki önmagát tagadja. Hazád a történelmi mértékben megnagyított és időtlenített személyiség. A haza végzet, személyesen is. Nem fontos, 'szereted'-e, vagy sem. Egyek vagytok."

Népirtással vádolják Mitterrand-t

  2008.08.06. 14:12

A ruandai kormány közlése szerint egykori francia vezetők szerepet játszottak az 1994-es ruandai népirtásban. Az igazságügyi minisztérium állítja, bizonyos francia körök politikai, diplomáciai, sőt katonai támogatást nyújtottak a hutuknak a tuszi kisebbség lemészárlásához.

A természet nem ismer határokat: Szlovákia 2 és fél hektárnyi területtel lett szegényebb

  2008.08.06. 15:47

A Magas-Tátrában a szlovák-lengyel határ mentén a hirtelen jött áradások során nagy mennyiségű kő halmozódott fel a Fehér folyón, amely az akadály miatt 50 méterrel arrébb, a lengyel oldalon új medret mosott ki magának.

Nem meglepő-A szlovák monarchisták az utolsó Habsburg uralkodóhoz hűek, nem a magyarsághoz

  2008.08.18. 15:04

A magát szinte egyedüliként monarchistaként aposztrofáló csonka-magyarországi blog nagy csinnadrattával harangozza be, hogy royalista beállítottságú szlovák blogra leltek a világhálón. Ha lúd, legyen kövér: egyből lebonyolítottak egymás között egy gyors bannercserét. Aztán jött a hidegzuhany: a tót atyafiak tulajdonképpen nem tekintik ideológiájuk integráns részének a történelmi Magyarországhoz való tartozás érzésének erősítését, annál inkább a detronizált Habsburg uralkodó iránti lojalitás demonstrálását.

Trükkös szobor Szent Istvánról

  2008.08.19. 12:41

Kevesen tudják, hogy az ország első Széchenyi-szobra egy Sopron melletti faluban áll. S hogy hogyan kapcsolódik ez augusztus 20-hoz? Úgy, hogy a legnagyobb magyart Szent István „képében" örökítették meg – erről a kettősségről azonban sokáig csak néhány ember tudott.

Gondolatok IV. Károly történelmi szerepéről

  2008.08.19. 14:38

A monarchista blog üzemeltetője saját oldalán tömören reagált tegnap megjelent, a szlovák monarchisták elképzeléseivel foglalkozó cikkünkre. Ebben kategorikusan tagadták, hogy bannert cseréltek volna szlovák monarchistákkal. Ezért a feltételezésért elnézésüket kérjük, ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy népszerűsítő cikk jelent meg róluk, ami persze nem probléma, hiszen szuverén joguk eldönteni, kit és mit emelnek ki a világháló széles felhozatalából. Amiért érdemesnek tartottam reagálni az ott megjelent pár sorra, az a következő gondolat: "Meg aztán; "az utolsó Habsburg uralkodó" egyben a magyar uralkodó volt, már bocsánat. Ez talán NNS-át is illene, hogy ne hagyja hidegen."

1968: Magyar tankok Felvidéken

  2008.08.21. 10:56

Az 1968-as "prágai tavasz" elleni fellépés kulisszatitkai.
"Felvidék-visszacsatolásról szóló spekulációk nem voltak, legfeljebb néha a hadseregben viccelődtek ilyesmivel. Az érsekújvári pártbizottságon is volt egy idősebb úr, aki felállt, és azt mondta: Horthy bátor ember volt, hogy idejött hadsereggel, és most maguk is azok. Kivett a zsebéből egy felvidéki emlékérmet, amit 1938-ban adtak a katonáknak, és átnyújtotta nekem, ma is őrzöm. Elmagyaráztam neki: mi nem azért jöttünk, hogy itt maradjunk, hanem hogy segítsünk." (hvg.hu interjú Kiss Lajos nyugalmazott vezérőrnaggyal, az intervenció politikai egyeztetéssel megbízott vezetőjével)

Bevonulás a Felvidékre 1968-ban-A felvidéki magyarok örültek a magyar csapatoknak

  2008.08.21. 12:56

A legutolsó pillanatig semmit nem tudtak a csehszlovákiai intervenció keretében a Felvidékre bevonuló magyar katonai egységek tagjai arról, milyen feladatot is szánnak nekik feletteseik. A Hírszerzőnek a "segítségnyújtásban" részt vevő egykori harckocsizó mesélt arról a 72 napról, amit a Felvidéken töltött.

Meghalt a kitalált trák-római elmélet atyja

  2008.08.26. 12:24

Szülővárosában, az Erdélyi Lugoson temették el hétfőn Iosif Constantin Dragant, Románia egyik leggazdagabb üzletemberét, aki 91 éves korában halt meg Spanyolországban, és körülbelül 1,6 milliárd dolláros vagyont hagyott maga után.

Megemlékeztek a Rongyos Gárdáról

  2008.08.29. 11:54

A nyugat-magyarországi események kirobbanásának 87. évfordulóján megemlékezést tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom, KDNP XII. kerületi szervezete valamint a Hegyvidéki Trianon Társaság a budapesti Farkasréti temetőben, ahol a hősi halott Vámossy Tibor Rongyos Gárdistának a szobra is jelzi a sírját.

Emlékezzünk a második bécsi döntésre!

  2008.08.30. 11:59

 

A bécsi Belvedere-palotában hatvannyolc esztendővel ezelőtt, 1940. augusztus 30-án került sor az úgynevezett második bécsi döntésre, amely szerint Észak-Erdély 43 541 négyzetkilométeres területe közel 2,2 millió lakossal visszatért az anyaországhoz. Visszacsatoltásra került többek között Nagykároly, Nagyvárad, Szatmárnémeti, Kolozsvár, Szatmárnémeti, az egész máramarosi terület és a Székelyföld. Idézzük fel együtt a történelmi jelentőségű, sajnos azóta már hatályát vesztett döntés körülményeit!
Képünkön: Ünneplő marosvásárhelyi magyarok, 1940

Emlékezzünk a második bécsi döntésre-Színes fotók a marosvásárhelyi ünnepségről

  2008.08.30. 12:51

Exkluzív, Körtesi Károly gyűjteményéből származó színes felvételekkel elevenítjük fel a második bécsi döntés eufórikus eseményeit. Így emlékszik vissza egy helyi lakos, az 1940-ben kiskorú Mikó István a bevonulásra: "Magyar katonaruhát, díszmagyart sem láttam addig, csak festményen, fényképen. Akkor éreztem először, s később fogalmazódott meg bennem, hogy ez a viselet nemcsak bizonyos alakot, járásmódot, de még egy bizonyos arcberendezést is megkövetel hordozójától. (...) Pár percre megálltak, amíg mindenki a Himnuszt énekelte, majd jöttek a többiek, egyre csak jöttek, s az örömteli érzés annyira betöltötte a várva várt eseményt, hogy semmi másra nem tudtam figyelni."

MTA: Erős a Kárpát-medencei revízió vágya

  2008.09.14. 00:41

Az ideológiák vizsgálatára a Népszabadság 2008 tavaszán az MTA Szociológiai Kutatóintézetében megkísérelte egyfajta radikalizmusmonitoring mérési eszköz felépítését, és azt egy 1500-as reprezentatív országos mintán azután le is kérdezte. Ennek alapján meglehetősen erősnek bizonyult a Kárpát-medencei revízió vágya

Beneą szelleme

  2008.09.20. 12:20

A beneąi szellem fogalma a cseh politikus életében már korán megszületett, mint a gátlást nem ismerő, eszközeiben nem válogató, minden emberi szempontnak vagy tisztességnek fittyet hányó politika megtestesítése. Az 1919–1920-as párizsi békekonferenciától kezdve mindvégig a prágai külügyek élén, közben miniszterelnökként is, a genfi Népszövetségben vezérszónok és mesteri cselszövő, a viszonylag mérsékelt Masaryk halála után, 1935-től, államfő.

Magyaráb magyarok Egyiptomban és Szudánban-Üdvözölték a visszacsatolásokat

  2008.09.24. 11:48

Egy évszázada már rendszeresen érkeznek a szinte kétségbeesett jelzések, üzenetek az afrikai Núbiából arról, hogy egy 450 éve ott élő magyar csoport testvéreit keresi a Duna partján. Időközben sokan eljutottak hozzájuk Magyarországról, s a Nílus-parti magyarok küldöttei is többször jártak és járnak nálunk. De a részünkről megnyilvánuló közöny és elutasítás továbbra is megkeseríti az egymásra találás folyamatát.

A Népszabadság publicistája szerint Wass Albert antiszemita volt

  2008.09.26. 13:41

Disszonánsnak tartja az anonimitásba burkolózó Népszabadságos publicista, hogy a pápa institúciói ellenére ("aki antiszemita, az keresztényellenes is") egy katolikus templom kertjében avatják fel a hétvégén Wass Albert erdélyi írófejedelem újabb szobrát. Hüledezését már csak azért sem értjük, mert Wass Albert "háborús bűnösségét" mindössze egy koncepciós perben hozott román ítélet bizonyítja, ahogy állítólagos antiszemitizmusát sem sikerült még senkinek tényekkel alátámasztania.

Slota figyelmébe: Ha a Turul "papagáj", akkor a tátrai sas dögkeselyű

  2008.10.08. 23:20

Ján Slota, a soviniszta Szlovák Nemzeti Párt elnöke bizonyára nem az ornitológia szakavatott tudora, legalábbis eddig nem Herman Ottó-i kaliberével vált híressé. Nyilván Ungár Klára és Gusztos Péter legnagyobb örömére titulálta a Turulmadarat papagájnak. Ha Slota bátran és következmények nélkül becsmérelheti nemzeti szimbólumainkat, akkor nevezzük mi is bátran nevén Slota pártjának címerállatát, a dögkeselyűt. Szögezzük le emellett, hogy Emese álmában, de még Herder legvadabb jóslataiban sem szerepelt a Slota féle soviniszták tartós térnyerése... Mert egyszer véget ér Iustitia tudathasadása, és a dolgok a helyükre kerülnek.

"A liberalizmus haláltáncot jár"-Egy ma is aktuális beszéd

  2008.10.20. 21:33

Az alábbiakban Kovács Dávidnak, a harmadik utas politizálás egyik emblematikus. ám méltatlanul elfeledett figurájának 2005. augusztus 20-án elmondott beszédét idézzük, mert úgy véljük, hogy az abban foglalt gondolatok ma is archimedesi sarokkőként jellemzik és határozzák meg politikai klímánkat.

Román megszállás Békésben-Andrei Saguna figyelmeztet bennünket

  2008.10.21. 22:01

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Békés megyei szervezete figyelmeztetés-értékűnek tartja a román-magyar kormányülésen született döntést, mely szerint Gyulán a magyarellenes ortodox püspöknek szobrot kívánnak emelni. Ez a szobor önmagában nem csak egy provokatív műalkotás, hanem a román betelepülés jelképe is.

Mottó

  2008.10.23. 00:21

Álljon itt örök intőként, egyben tántoríthatatlanságunkat is kifejezve Oswald Spengler, a neves német esszéista gondolata a helytállásról és a kötelesség-teljesítésről: E korba születtünk, és bátran kell a számunkra elrendelt utat végigjárni, más választásunk nincsen. Reménység és menekülés nélkül kitartani az elveszett poszton: ez a kötelességünk. Kitartani, mint a római katona, kinek csontjait ott találták Pompeji kapuja előtt, aki meghalt, mert a Vezúv kitörésekor elfelejtették felváltani. Ez az igazi nagyság, ez az igazi race! A becsületes halál az egyetlen, amit az embertől nem lehet elvenni.

Megkapta a Legbátrabb Falu címet a megszállókat kiűző Kercaszomor

  2008.10.30. 18:38

Kercaszomor hétfőn a Legbátrabb Falu kitüntető címet kapta a magyar Országgyűléstől, mert 1920-ban elűzték a megszálló szerb-horvát-szlovén helyőrséget.

Kilencven éve gyilkolták meg Tisza István grófot

  2008.10.31. 19:00

"Erre mind a hárman egyszerre célba vették Tisza grófot, ki kirántva magát az asszonyok védő karjaiból, nekiugrott a támadóknak; de már későn. Három lövés dördült el, s ő azonnal összerogyott. Felesége és Almássy grófnő, ki szintén megsebesült, föléje hajoltak, és még hallották utolsó szavait: "Tudtam! Ennek meg kellett történnie." Pár pillanat múlva kilehelte lelkét."

Hunok leszármazottai élnek Svájc hegyei között?

  2008.10.31. 19:22

 

Fórumozzon A svájci Val d'Anniviers-ben (Anniviers-völgy) egy különleges népcsoport vészelte át az évszázadok viharait. A völgy lakói magukat a hunok leszármazottainak tartják. Elődeik ismerték és használták a rovásírást, és településeiknek a környezetüktől elütő neveket adtak, amelyeket nem lehet levezetni sem a franciából, sem a németből, sem pedig az olaszból.

Hetven éve fogadták el az I. Bécsi Döntést

  2008.11.02. 13:01

„Mindenütt, amerre mentünk, őszirózsákat szórtak reánk. Kosárral, szakajtóval szórták a lányok az őszirózsát. Az autót behavazta a sok virág, mindenkinek jutott egy csokorra való. -Milyen különös, kérlek!-mondja csendesen.-Ezt az országrészt, mint a többit, az őszirózsás forradalom vesztette el. S most, mikor visszatér a Felvidék, megint őszirózsát dobálnak: mintha az idő és az élet bocsánatot kérne és jóvá akarna tenni a jelképpel valamit. ” (Márai Sándor, Új Idők, 1938. november 20.)||

Ceauşescu kísért Pozsonyban

  2008.11.08. 13:29

Nem tudom, vajon a nyíltan magyarellenes szlovák politikusok tudatosan választottak-e maguknak tanítómestert, vagy teljesen ismeretlen számukra az egykori szocialista tábor története. Pozsonyban ugyanis most Ceauşescu kísértete sétál.

Kiszivárgott Slota őszödi beszéde-"A magyarokat szolgáltam” táblával a nyakadban akasztunk fel"

  2008.11.14. 13:58

Tavaly év végén Ján Slota a schengeni határnyitás alkalmából híveinek titkos beszédet tartott, de a szöveg nyilvánosságra került. "Ha a zsidók, a buzik és a magyarok titkos világuralmi terveit szolgálod, átkozott legyen a neved, a családod, valamint számolnod kell azzal, hogy államellenes bűncselekmény miatt, egy "A magyarokat szolgáltam" táblával a nyakadban akasztunk fel" - mondta. A magyar kormány hallgatott. (Hunhír.Hu- Heti Válasz)

Éhségsztrájkba kezdett a csehszlovák légiósok emlékművének visszaállításáért a molett katona

  2008.11.14. 19:00

A komáromi ©tefánik szobor előtt kezdett éhségsztrájkba Peter Roµník. A férfi azt követeli, hogy állítsák fel újra a Csehszlovák Légió elesett katonáinak érsekújvári emlékművét. Peter Roµník nyugalmazott katona, la bumm.sk-nak nem nyilatkozott, megjegyezve, hogy addig nem hajlandó beszélni a sajtónak, amíg nem találkozik Eva Kristínovával, Kristín tábornok lányával, vagy a Szlovák Nemzeti Felkelés még élő részvevőjével.

A történelem legnagyobb hamisításai

  2008.11.16. 14:05

Évszázadok legnagyobb hamisításait gyűjtötte össze a New Scientist című folyóirat. Sajnálatos módon a felsorolásban nem szerepel sem a dákoromán elmélet, sem a Szvatopluk morva fejedelemre hivatkozó, hamis identitású szlovák sovinizmus elmélete. Mi azonban vállalkozunk rá: feltérképezzük, hogy melyek a szlovák és román történelemkép legnagyobb illúziói és buktatói.

"Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost"

  2008.11.16. 17:20

Nyolcvankilenc esztendővel ezelőtt, 1919. november 16-án vitéz nagybányai Horthy Miklós a darutollas Nemzeti Hadsereg élén, fehér lovon bevonulva szabadította fel Budapestet az idegen impérium alól. Beszédében tetemre hívta a Duna parti várost, mely vörös maskarába öltözve segített a kommün hatalmának legitimálásában. Horthy budapesti bevonulásáról emlékezett ma a Jobbik. Baksai Károly beszédében a liberális városvezetést bírálta, továbbá utalt a szombati Gyurcsány-Fico találkozóra is. Az alábbi összeállításban szó szerint olvashatják Horthy Miklósnak a budapesti főpolgármesterhez intézett szavait.

Ficot, Slotát és Mečiart szimbolizálja az Ismeretlen Idióta szobra

  2008.11.17. 20:32

Békésen telt a Konzervatív Polgári Párt (OKS) és a Polgári-demokrata Fiatalság szervezésében a pozsonyi Ismeretlen Idióta szobrának felállítása a kormányhivatal épülete előtt. A gyülekezés az SNP téren folyt, ahol 19 éve a totalitárius rezsim miatt gyűltek össze az emberek.

Wilsontól csak benesi békét kaptunk...

  2008.11.22. 14:06

"Wilson, a patrióta amerikai elnök kijelentette, hogy a volt Monarchia vesztes államaira vonatkoztatva az ő 14 pontját nem úgy kell értelmezni, ahogy azokat az osztrákok és a magyarok olvassák. S míg képével plakátok jelentek meg Pest utcáin – "Wilsontól csak wilsoni békét" –, a princetoni diplomával rendelkező világmegváltó férfiú a magyar szakértői jelentésekre ügyet se vetve a Masaryk-féle magyarellenes beállítást tette magáévá."

A szabadság diktatúrája

  2008.11.28. 20:39

"Itt és most a világtörténelem új szakasza kezdődik, és elmondhatjátok, hogy e pillanat részesei voltatok"-summázta véleményét a nagy német költő, Johann Wolfgang Goethe a valmyi csata estéjén, midőn a francia csapatok megállították a porosz haderőket. A csatával egy napon, 1792. szeptember 20-án állította fel a szélsőségesen liberális klikk az első forradalmi törvényszékeket.

Gyásznap: Kilencven esztendeje rabolták el Erdélyt

  2008.11.30. 21:34

Kereken kilencven esztendővel ezelőtt, 1918. december 1-jén, a gyulafehérvári döntéssel rabolták el tőlünk Erdélyt. 1918. decemberében erdélyi magyarok tömege tiltakozott a kincses Kolozsváron a nemzetrész elszakítása ellen. Érdekes momentum egyébként, hogy a Román Kommunista Párt az 1930-as évek derekáig imperialista hódításnak nevezte Erdély román megszállását. A Noua Dreapta (Új Jobboldal) nevezetű neonáci román ifjúsági szervezet hatalmas csinnadarattával készül ünnepelni a gyulafehérvári döntés évfordulóját Bukarestben.

December 1-jén együtt ünnepelt az egész nemzetiszocialista kisantant brigád

  2008.12.15. 22:36

Erdély Magyarországtól történő elrablását ünnepelte az esemény kilencvenedik évfordulóján a neonemzetiszocialista Noua Dreapta nevű román szervezettel a nemrégen törvényen kívül helyezett szlovák Slovenska Pospolitost és a német NPD. Rajtuk kívül továbbá a La Falange nevű spanyol, a BNS nevű bolgár és egy francia (tág fogalommal) nemzeti radikális szervezet - adja hírül a nagyromán Új Jobboldal honlapja.

Vissza a Ferenc József-földet?

  2008.12.21. 21:48

Legyen bármily hihetetlen, a Jeges-tengernek magyar vonatkozása is van. Akadnak, akik még azt is felvetik, hogy hazánk követelje vissza az egykor az Osztrák-Magyar Monarchia által megszerzett s Ferenc Józsefről elnevezett területet. A 24 fős legénység a területen kitűzte a Monarchia zászlaját, de állandó települést nem hoztak létre a szigeteken.

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2011.08.12. 23:55
2011.06.24. 10:27
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Összetartozunk!

 

 
Plakátmúzeum
 
Riadó


 

 
József Attila

 
Jó hírem van!

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 
Hozzáadás a kedvencekhez

 
Keresés

 
Üvegablakok


Hamarosan!

 
Reklám
 
Ajánló
 
Linkek 

...
free counters
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.