Közösség
 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kattintson rá!
free counters
 

 
Feltámadunk!

 
Ars poetica
 
Kiemelt hírek
 
Szavazás
Ki a kedvenc alkotód?

Ady Endre
József Attila
Kosztolányi Dezső
Kós Károly
Németh László
Nyirő József
Rejtő Jenő
Szabó Dezső
Tamási Áron
Wass Albert
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Szerinted melyik rendszerkritikus erő kerülhet a Syriza után kormányra?

Die Linke (Németország)
Jobbik (Magyarország)
LMP (Magyarország)
Nemzeti Front (Franciaország)
Ötcsillagos Mozgalom (Olaszország)
Podemos (Spanyolország)
Sinn Féin (Írország)
UKIP (Nagy-Britannia)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Zenék!

 
Számláló
Indulás: 2004-01-15
 
Egy új nemzedék hírei

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Összezár a neoliberális elit - Németország támogatja a visegrádiakkal szembeni fellépést

  2017.06.14. 21:17

A német kormány támogatja az Európai Bizottságot a migránsok európai uniós tagországok közötti elosztásában – mondta szerdán Ulrike Demmer helyettes kormányszóvivő a Magyarországgal, Lengyelországgal és Csehországgal szemben indított kötelezettségszegési eljárásról berlini sajtótájékoztatóján.

Milos Zeman: A migránsok ügyében nem szabad engedni Brüsszelnek

  2017.06.14. 21:14

Milos Zeman cseh elnök leszögezte, hogy a migránsok ügyében nem szabad engedni Brüsszelnek. „Erre ügyelnünk kell, mert minden katasztrófa észrevétlenül kezdődik. És aki egyszer lehajtja a fejét, az máskor is fejet fog hajtani” – vélekedett.

Bizniszmigrációt indíthat el a strasbourgi bíróság döntése

  2017.06.14. 16:28

Magyarország fellebbezett a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bíróságának két bangladesi menedékkérővel kapcsolatos márciusi döntése ellen, mert a kormány álláspontja szerint "bizniszmigrációt" indíthat el az emberi jogok európai egyezményének ilyen értelmezése - mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Megszavazta az országgyűlés a külföldi ügynökszervezetek átláthatóvá tételét

  2017.06.14. 16:23

Elfogadta az országgyűlés a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló indítványt. A kezdeményezést a Fidesz-KDNP politikusai támogatták, az MSZP, LMP és Jobbik tagjai nem támogatták.

Állítsuk meg a liberális brüsszelitákat - A migránskvóta elutasítása miatt kötelezettségszegési eljárást varrnak a nyakunkba

  2017.06.14. 16:08

Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen, amiért nem hajtják végre a migránskvóták felállításáról szóló korábbi döntést. A migrációügyi biztos hangsúlyozta: az áthelyezésekből minden országnak "ki kell" vennie a részét, nincsenek kivételek, ez nem választás kérdése, hanem jogi kötelesség, amelyről közös döntés született.

Balog Zoltán: A kvóta jogtalan és veszélyes

  2017.06.12. 20:32

Az emberi erőforrások minisztere szerint az illegális bevándorlás nem esélyt, hanem veszélyt jelent Európára, a multikulturalizmus kísérlete pedig olyan biztonsági és kulturális kockázat, amelyet nem szabad vállalni. Balog Zoltán a wSieci című lengyel hetilap hétfői számában megjelent interjúban azt mondta, több millió ember tart Európa felé, ezért beszélni kell arról, milyen jövőt szeretnénk. El kell érni, hogy a bevándorlásnak világos szabályai és elvei legyenek, de tagországoknak kell eldönteniük, kikkel akarnak együtt élni.

Boross Péter: Ellen kell állni a pökhendi Nyugattal szemben

  2017.06.12. 19:41

Tipikusan rövid távú szemlélet jellemzi az elzüllő Nyugat-Európát a bevándorlással kapcsolatban, pedig civilizációk és népek fulladtak már bele a más identitású, nagy tömegek befogadásába – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Boross Péter volt miniszterelnök. Az egykori MDF-kormány vezetője szerint lehet kifogás a jelenlegi kabinet működésével szemben, de nincs alkalmasabb erő az ország vezetésére, és ezt mindenkinek be kellene látnia. Boross Péter szerint a hazai ellenzék a nemzeti érték-és érdekrendszerben nem is tud már gondolkodni.

Indul a brüsszeli gőzhenger? Kötelezettségszegési eljárás indulhat a migránsokból nem kérő államok ellen

  2017.06.12. 19:09

A Reuters értesülései szerint kötelezettségszegési eljárást indíthat Lengyelország, Magyarország és Csehország ellen az Európai Bizottság, amiért nem hajlandóak részt venni a menedékkérők (értsd: migránsok) áthelyezésében.

Orbán Viktor: Amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés is állni fog a déli határon

  2017.06.12. 16:35

Amíg a polgári nemzeti oldal adja a derékhadat, addig a haza is védve lesz – jelentette ki Orbán Viktor hétfőn a parlamentben. A kormányfő leszögezte: amíg ő az ország miniszterelnöke, addig a kerítés is állni fog a déli határon. Orbán szerint ugyanakkor Brüsszel nyíltan a terroristák pártjára állt.

Schiffer András: A nemzetállam egy utolsó végvár

  2017.06.12. 16:17

Schiffer András, az LMP egykori társelnöke a 888.hu-nak adott interjúban kiemelte, hogy a XXI. században a globális kapitalizmus válságára nagyjából három reakció érkezik, ha a pártpolitikai mező felől közelítünk: egyrészt van egy populista jobboldali válasz erre az egészre, ami nem más, mint a „régi, jó világ újrateremtése”. Trumptól Orbánig különböző árnyalatokban – bár az úttörő Berlusconi volt az 1990-es évek közepén. Továbbá van egy radikális baloldali, ökológiai válasz erre a rendszerválságra. Ezt is lehet látni Sanderstől a Syrizáig, vagy éppen Mélenchontól Jeremy Corbynig bezárólag. Érdekes módon a harmadik válasz, a „szélsőközép”. Ami semmi mást nem jelent, mint a semmitmondás radikális újracsomagolását.

Bencsik Gábor: Franciák, nagy a baj!

  2017.06.12. 10:19

Macronék a francia választók kevesebb mint felének kevesebb mint egyharmadának támogatásával érhetnek el végül kétharmados többséget.

Népszavazást írna ki a migránsok befogadásáról a lengyel elnök

  2017.06.12. 10:15

A migránsokbefogadására ma nagyon egyszerű a válasz: a lengyel kormány semmiképpen sem egyezik bele a migránsok átirányításába – jelentette ki Andrzej Duda egy hétfői interjújában. A lengyel államfő ezzel kapcsolatban elmondta: 2019-re népszavazást írna ki a migránsok befogadásáról.

Keleti nyitás 2.0 - V4-Közép-Ázsia együttműködési platform kialakítását kezdeményezi Magyarország

  2017.06.11. 18:16

A visegrádi négyek nemcsak az Európai Unióban, hanem alkalmanként az EU-n kívüli diplomáciában is szorosan együttműködnek – mondta Varga Mihály vasárnap Kazahsztánban. A nemzetgazdasági miniszter ennek kapcsán bejelentette: Magyarország kezdeményezni fogja a V4-Közép-Ázsia együttműködési platform kialakítását.

A csehek kedvelik Orbánt, mégis eltávolodnának a V4-ektől?

  2017.06.08. 23:50

A csehek kedvelik Orbánt, mégis eltávolodnának a V4-ektől Hirdetés A csehek rokonszenveznek Orbán Viktor migránspolitikájával, mégsem álltak ki mellette a kvótaperben. Csehország annyira Nyugatra sorolja magát, hogy eltávolodhat a V4-ektől – állítja Lékó István,a Lidové noviny cseh jobboldali napilap főszerkesztője. Nagyinterjú a friss Heti Válaszban.

Puzsér Róbert kiosztotta a Trianon-relativista Vágó Istvánt

  2017.06.08. 23:47

„Az osztrákok is sirathatnák a maguk Trianonját az autóikon...” A fenti mondatot bírta közzétenni Vágó István, a Demokratikus Koalíció politikusa a Facebookon, nem mellesleg 24 órával a Trianon-emléknap után egy „Nagy-Ausztria” matrica kíséretében.

Mesés úton szerzett vissza két falut Magyarország

  2017.06.07. 10:04

Élt egyszer egy angol, aki messze hazájától súlyosan megbetegedett. A magyar orvos megműtötte, ápolta, barátságot kötöttek, az angol pedig hálából visszaadott Magyarországnak két elcsatolt falut - és ez nem is mese.

Szövetséget kötöttek Magyarország ellen

  2017.06.07. 09:55

A "nagy antant" célja egészen más volt, ám a helyzetbe hozott, megerősített kisantant országok tevékenysége kimerült abban, hogy megakadályozzák a magyar revíziós törekvéseket, és hazánkat minél tovább a padlón tartsák.

Nemzetekkel az iszlamista terror ellen

  2017.06.07. 09:32

A tekintélyes konzervatív francia filozófus, Pierre Manent szerint tévesnek bizonyult az az elképzelés, hogy az emberiség egyetlen nagy közösségben egyesülhet, vissza kell tehát térni a nemzetállamok eszméjéhez, mielőtt még nagyobb lesz a baj.

Szent Lászlóhoz kötődő erdélyi települések képviselői találkoztak Csíkszépvízen

  2017.06.06. 21:51

Tíz, Szent László királyhoz kötődő erdélyi település képviselői találkoztak kedden a székelyföldi Csíkszépvízen a Szent László-emlékév keretében szervezett rendezvényen - írta a Maszol.ro portál. A rendezvényt köszöntő Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke beszédében úgy vélte: Szent László példája ma is kijelölheti azt az utat, amelyen a magyar közösség a jövőben járni akar. Kelemen Hunor arra emlékeztetett, hogy Szent László megszilárdította az országát, és elkötelezte lakóit a kereszténység mellett az útját kereső Európában.

Orbán Viktor: Az országhatárt nem lehet plüssmacikkal, meg virágcsokrokkal megvédeni

  2017.06.06. 21:47

Vona Gábor Jobbik-elnök szintén a kormányfőnek tett fel azonnali kérdést a bérunióról szóló javaslattal kapcsolatban. Mint elmondta, a kezdeményezés arról szól, hogy az egyenlő munkáért egyelő bér elvet beültessék az uniós alapelvek közé. Elkezdődhet az európai népszavazás, ez egy történelmi jelentőségű fordulópont lenne Vona Gábor szerint, és úgy vélte: Orbán Viktornak lehetősége van pozícióját újragondolni.

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2011.08.12. 23:55
2011.06.24. 10:27
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Összetartozunk!

 

 
Plakátmúzeum
 
Riadó


 

 
József Attila

 
Jó hírem van!

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 
Hozzáadás a kedvencekhez

 
Keresés

 
Üvegablakok


Hamarosan!

 
Reklám
 
Ajánló
 
Linkek
 

...
free counters
 

Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.